Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" дав інтервью спеціалізованому виданню "Юридична практика".

У № 42 від 20 жовтня 2015 всеукраїнського періодичного видання "Юридична практика" було опубліковано інтерв'ю з партнером Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євгеном Смирновим під назвою "Об'єднані штати".

У інтерв'ю Євген Смирнов розповів про причини, якими обумовлена необхідність створення корпорації професійних юристів на основі адвокатури, які будуть монополістами в області судового захисту. Крім того, адвокат розповідає про історію створення власної юридичної компанії та про нові послуги, які будуть надаватись клієнтам. Наприклад, реагуючи на події у країні, Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" встановили партнерські відносини з зарубіжними колегами, а саме представниками юридичних фірм Латвії та Германії. Тепер клієнти можуть отримати правову допомогу стосовно оформлення юридичних осіб на території цих країн. Юристи об'єднання надаватимуть консультації, пов'язані з придбанням об'єктів нерухомості. Євген  Смирнов зауважив, що такі послуги можна символічно назвати "бізнес-еміграція".

 http://pravo.ua/article.php?id=100112069

Крім того, адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" продовжує успішно співпрацювати з всеукраїнським виданням "Юридична практика". Так, у одному з номерів спеціалізованого видання, що вийшов під №44 у листопаді 2015 року було надруковано коментар радника Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Лючиї Нікулиці до статті під назвою «Увольнительный момент», яка підіймає питання неоднакового застосування судами одних і тих норм трудового законодавства щодо звільнення працівників. Лючія Нікулиця звертає увагу на роль профспілкових організацій в процесі звільнення. В коментарі наголошується, що при відмові органів профспілкової організації в наданні попередньої згоди на звільнення працівника, така відмова повинна бути достатньо вмотивована. У іншому випадку, КЗпП надає роботодавцю право звільнити працівника без згоди профспілки.

Автор: Смирнов Евгений Витальевич
Теги: Смирнов Юридична практика публікації наукові статті монополія адвокатів Юридична фірма Юридична компанія