Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" успішно захистило інтереси Клієнта під час оскарження в судовому порядку незаконних постанов Держпраці про накладення штрафу за порушення трудового законодавства

За результатом оскарження у судовому порядку скасовані постанови Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області про накладення штрафу Клієнту на суму 2 млн. 750 тис. грн.

АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" виступило юридичним консультантом провідної будівельної компанії на ринках житлового, комерційного та промислового будівництва м. Дніпра у спорі з ГУ Держпраці у Дніпропетровській області щодо оскарження винесених за результатом інспекційного відвідування Клієнта постанов про накладення штрафу.

За результатами інспекційного відвідування Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області складено Акт інспекційного відвідування, вручено припис про усунення виявлених порушень, а також прийнято постанови про накладення штрафу Клієнту на суму 2 млн. 750 тисяч гривень.

Не погодившись із зазначеними постановами про накладення штрафу, вважаючи, що інспекційне відвідування було проведене з порушенням затвердженого предмету та підстав перевірки; складення за наслідками такого відвідування Акту, та як наслідок винесення Припису, вчинені не на підставі і в порядку, що передбачені чинними нормативними актами, а також з огляду на необґрунтованість висновків, викладених в Акті перевірки, Адвокатське об'єднання, в інтересах Клієнта, сформувало відповідну правову позиції з належними доказами та оскаржило їх адміністративному суді.

За результатами судового оскарження, рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду, залишеним без змін апеляційним судом, припис та постанови Головного управлінням Держпраці у Дніпропетровській області були скасовані в повному обсязі.

Супроводження справи та представництво інтересів Клієнта здійснювала група спеціалістів АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" під керівництвом партнера, адвоката Миколи Охрименка.

Автор: Охрименко Микола Ігорович
Теги: Охрименко Судьи адвокаты суд трудовое законодательство Адвокатське об'єднання