Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" успішно виступило посередником в позасудовому мирному врегулюванні спору між підприємствами харчової промисловості на суму близько 5 млн. грн.

На розгляді господарського суду Дніпропетровської області знаходився судовий спір між підприємствами харчової промисловості із взаємними вимогами один до одного на загальну суму близько 5 млн.грн., який виник з договору поставки та тягнувся з 2017 року, але внаслідок вдалих переговорів за участю Адвокатського об'єднання судову тяжбу вдалося припинити і врегулювати спір.

Одна із сторін судового спору виступила із ініціативою проведення переговорів для мирного врегулювання виниклого спору за участю Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери".

За результатами проведених переговорів та з'ясування суті взаємних вимог сторін, спеціалістами Адвокатського об'єднання було розроблено план заходів по мирному врегулюванню спору, який передбачав взаємні поступки сторін, а також взаємодію у господарській діяльності підприємств на майбутнє.

Після розгляду підготовленого плану заходів підприємствами та проведення додаткових переговорів до плану були внесені корективи і сторони його остаточно погодили.

Адвокатським об'єднанням були підготовлені відповідні документи для юридичного закріплення досягнутих домовленостей, які сторонами були підписані та виконані. За заявами сторін, у зв'язку з мирним врегулюванням спору, провадження у судовій справі було закрито.

Супроводження у проведенні переговорів та юридичне оформлення досягнутих домовленостей здійснювала група спеціалістів АО "Смирнов, Тарасевич та партнери": партнери адвокати Євген Смирнов, Микола Охрименко та адвокат Оксана Лисинська.

Автор: Охрименко Микола Ігорович
Теги: Охрименко адвокаты медіація