Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" успішно здійснило представництво інтересів Клієнта в Харківському апеляційному господарському суді в судовому спорі про стягнення збитків на суму понад 14 мільйонів гривень

Судовий спір виник через порушення контрагентом зобов'язань за договором зберігання, укладеним в 2013 році, внаслідок чого Клієнту АО "Смирнов, Тарасевич та партнери", міжнародній компанії, яка має представництва у 63 країнах світу, були заподіяні значні збитки.

Особливість даної справи полягає у тому, що зібравши максимальну кількість доказів вини контрагента у втраті зерна на складі, адвокатське об'єднання домоглося в судовому порядку зміни способу захисту прав Клієнта, забезпечивши винесення рішення про відшкодування вартості втраченої продукції.

Адвокатами об'єднання було доведено, що при належному виконанні Клієнтом зобов'язань з оплати послуг контрагента, своєчасне повідомлення про необхідність відвантаження продукції, передане на зберігання зерно виявилося відсутнім в натурі з вини опонента.

За результатами розгляду спору Харківський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції від 28 січня 2015 року, згідно з яким відповідач зобов'язаний відшкодувати Клієнту Адвокатського об'єднання збитки в розмірі 14 138 705,86 грн.

Інтереси Клієнта в даному судовому процесі захищав Микола Охрименко - старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери".

Автор: Охрименко Микола Ігорович
Теги: Охрименко судді суд господарське право