Сергій Тарасевич провів лекцію на тему "Формування правової позиції захисника в кримінальному процесі" для студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів м. Дніпропетровська та учасників Ліги студентів Асоціації правників України.

28 травня 2015р. на юридичному факультеті Університету митної справи та фінансів для учасників Ліги студентів Асоціації правників України та студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів м. Дніпропетровська старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич провів лекцію на тему "Формування правової позиції захисника в кримінальному процесі".

Основним питанням, яке розглядалось в ході лекції, було питання стосовно складових, які в кінцевому результаті формують та визначають правову позицію для здійснення захисту в кримінальному процесі.  Тема лекції, була розглянута на конкретних прикладах із особистого досвіду Сергія Тарасевича з  представництва сторін в кримінальному процесі.

Лекція супроводжувалась активною дискусією,  в ході якої учасники мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавили. 

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич адвокати кримінальне провадження Адвокатське об'єднання