Відбувся III Східноукраїнський форум Асоціації правників України.

Євген Смирнов і Сергій Тарасевич виступили доповідачами на III Східноукраїнському форумі Асоціації правників України.

22 листопада 2013 в готелі "Харків Палас" м. Харкова пройшов III Східноукраїнський форум, організований Асоціацією правників України. Форум об'єднав понад 100 представників юридичних фірм з усіх регіонів України. Програма форуму включала в себе найбільш актуальні питання законодавства та практики його застосування. Зокрема, розглядалися питання оподаткування, практики застосування нового Кримінально-процесуального кодексу України, системи адвокатури в Україні, питання застосування практики Європейського суду з прав людини.

Керуючий партнер Євген Смирнов взяв участь у панельній дискусії першої сесії Форуму, яка була присвячена особливостям розвитку юридичного ринку в регіонах. В ході свого виступу він поділився досвідом організації внутрішньої роботи юридичної компанії, а також думкою про розвиток юридичного бізнесу. В ході четвертої сесії Форуму з доповіддю на тему захисту осіб, щодо яких фактично здійснюється кримінальне переслідування, виступив партнер Сергій Тарасевич.

Також у роботі Форуму взяв участь Микола Охрименко - партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери".

В ході активної  дискусії, яка проходила між партнерами юридичних фірм, практикуючими юристами та адвокатами, було знайдено багато відповідей з найактуальніших питань правозастосування та ведення юридичного бізнесу.

 Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" виступило спонсором першого панельної сесії Форуму.

http://uba.ua/ukr/news/2730/

 

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич Смирнов Охрименко юридический бизнес юридический форум Тарасевич Смирнов юридичний бізнес юридичний форум Юридична фірма Юридична компанія Асоціація правників України