З моменту створення в 2017 році Вищої ради правосуддя, цей державний орган зарекомендував себе як ефективний інструмент реалізації судової реформи, в тому числі і в частині притягнення на законних підставах суддів до дисциплінарної відповідальності, за допущені ними порушення при виконанні своїх обов'язків.

Згідно з нормами законодавства, скарги на дії суддів з боку юридичних осіб подаються і підписуються адвокатами, що представляють інтереси заявника.

Виконуючи доручення одного з державних банків України, а також найбільшої корпорації, яка є Національним перевізником України з власною інфраструктурою та флотом, Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" підготувало скарги на суддів, які були прийняті і розглянуті Дисциплінарними палатами Вищої ради правосуддя.

За результатами розгляду скарг, поданих в інтересах вищевказаних Клієнтів, до дисциплінарної відповідальності було притягнуто суддю Жовтневого районного суду м.Запоріжжя та суддю Індустріального районного суду м.Дніпропетровська.

Супровід справ і представництво інтересів Клієнтів здійснювали адвокати АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов, Сергій Тарасевич та Микола Охрименко.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: партнери Адвокатське об'єднання