Вищий господарський суд України задовольнив касаційну скаргу, подану АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" на судове рішення про стягнення з приватного підприємства на користь бюджетної організації грошових коштів за виконання ремонтних робіт за договором підряду на суму 1 млн. 300 тис. грн.

У липні 2010 року на підставі договору укладеного між бюджетною організацією та приватним підприємством були виконані ремонтні роботи і отримано оплату в сумі 1 млн. 300 тис. грн.

На підставі результатів відомчої перевірки бюджетна організація звернулася з позовом до господарського суду про стягнення з приватного підприємства значної частини раніше виплаченої суми, у зв'язку з тим, що нібито, при виконанні ремонтних робіт були завищені обсяги та порушені критерії якості. В результаті розгляду спору в господарському суді Дніпропетровської області та Дніпропетровському апеляційному господарському суді позовні вимоги бюджетної організації були задоволені в повному обсязі. 

На підставі поданих Клієнтом документів адвокатами АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" була складена і подана касаційна скарга, на підставі якої рішенням Вищого господарського суду України попередні судові рішення з даного спору були скасовані як такі, що не відповідають чинному законодавству. 

Інтереси Клієнта представляв партнер адвокатського об'єднання Сергій Тарасевич.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич судді адвокати господарське право