Сергій Тарасевич виступив в якості експерта авторської телевізійної програми "РostScriptum", присвяченій журналістському розслідуванню щодо незаконної реєстрації підприємницької діяльності.

На "34" телевізійному каналі вийшов черговий випуск програми "Рost Scriptum", темою якого стало журналістське розслідування ситуації, пов'язаної з незаконним використанням персональних даних, протиправної реєстрації підприємницької діяльності.

У телевізійній передачі були розглянуті реально існуючі ситуації, при яких без відома громадян, які проживають у Дніпропетровській області, використовуючи їх персональні дані, вони були зареєстровані як особи, що  здійснюють підприємницьку діяльність. Згодом на вищевказані документи здійснювалася реєстрація торгової та іншої підприємницької діяльності, відкривалися розрахункові рахунки в комерційному банку. 

Виступивши як експерт, партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич прокоментував ситуацію, що склалася з точки зору чинного законодавства, дав професійні рекомендації про можливі дії для усунення шкідливих наслідків виявлених правопорушень.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич реєстрація підприємницької діяльності персональні дані