Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" визнано однією з провідних юридичних фірм в Дніпропетровському регіоні.

Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" розпочало свою діяльність у другій половині 2013 року і за рік своєї роботи, за результатами проведеного щорічного рейтингу "50 юридичних фірм України 2014 року", увійшло до п'ятірки провідних юридичних компаній Дніпропетровського регіону.

Рейтинг проводився газетою "Юридична практика" спільно з Видавничим домом "Комерсант-Україна". Визначення кращих юридичних фірм проводилося за такими  встановленими критеріями: кількість проведених угод, участь у соціально значущих процесах, подання правових позицій в судових спорах, в результаті яких успішно захищені законні права та інтереси Клієнтів, а також до уваги бралася репутація юридичної компанії в професійному середовищі. Досліджуваний період охоплює 12 календарних місяців: IV квартал 2013 року та I - III квартали 2014 року.

Ми вітаємо наших колег, які увійшли до рейтингу "50 юридичних фірм України 2014 року", а також ми дякуємо нашим клієнтам за можливість продемонструвати свої професійні здібності. Ми пишаємося тим що Ви, наші  Колеги і Клієнти, високо оцінюєте нашу професійну діяльність і ми  докладемо всіх зусиль, щоб відповідати вашим очікуванням.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: рейтинг Адвокатське об'єднання адвокати Юридична фірма Юридична компанія Дніпропетровськ