Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" посіло третє місце в рейтингу провідних регіональних юридичних компаній Дніпропетровського регіону.

Всеукраїнське видання "Юридична практика" ось уже 19 років поспіль щорічно складає єдиний в країні рейтинг найкращих юридичних фірм. Одним з підрозділів проведеного дослідження є рейтинг регіональних ринків юридичних послуг.

Усі номінанти цієї категорії - провідні юридичні компанії Дніпропетровській області. Основна мета проведення такого дослідження - визначення реального місця розташування кожної фірми на ринку. За словами експертів, які беруть участь у складанні рейтингу, використання унікальної методології розрахунку допомагає об'єктивно відображати ситуацію, яка склалася на ринку юридичних послуг , а іноді навіть передбачити її розвиток.

За результатами досліджень проведених за період, який охоплює IV квартал 2014 року і I-III квартали 2015 року, Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" посіло третє місце серед п'яти номінантів Дніпропетровській області.

http://top50.com.ua/ru/2015/223

Ми значно поліпшили свої показники в порівнянні з минулим 2014 роком, і зуміли піднятися на дві рейтингові позиції.

Розрахунок рейтингу здійснюється за низкою критеріїв: прибутковості, складності супроводжуваних угод, фінансової ефективності. Крім того, до уваги також приймається репутація фірми та експертна оцінка отриманих результатів,  що дозволяє читачеві отримати об'єктивну оцінку.
Ми вітаємо колег з досягнутими , а наших клієнтів дякуємо за надану довіру і можливість проявити свої професійні якості . У наступному році ми будемо продовжувати наполегливо працювати, і сподіваємося, що зможемо знову поліпшити наш результат.

Автор: Смирнов Евгений Витальевич
Теги: Юридична фірма Юридична компанія юридичний бізнес рейтинг