Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" увійшло до числа 100 кращих юридичних фірм України згідно з рейтингом, складеним всеукраїнським виданням "Юридична практика".

У 2016 році всеукраїнським виданням "Юридична практика" був складений 20-й ювілейний рейтинг найкращих юридичних фірм України, який за правом вважається найавторитетнішим дослідженням юридичного ринку нашої країни.

Вищевказане дослідження включає в себе ряд рейтингів, які за різними показниками визначають 100 провідних юридичних фірм України, а також галузевих та регіональних лідерів юридичного ринку країни.

У 2014-2015 роках, АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" входило в число лідерів в рейтингу провідних регіональних юридичних фірм Дніпропетровського регіону, У 2016 році адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" покращило свої показники і вперше увійшло в число 100 провідних юридичних фірм України. Згідно з дослідженням, проведеним з урахуванням узагальнених показників, що включають прибутковість, фінансову ефективність, рівень визнання колег і багато іншого, наше адвокатське об'єднання займає 90 позицію рейтингу і входить в "Бронзову лігу".

http://pravo.ua/article.php?id=100114505

Даним дослідженням також щорічно визначаються і регіональні лідери юридичних послуг. Керуючий партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов спеціально для "Юридичної практики" і рейтингу, що визначає провідні юридичні фірми України 2016 року, прокоментував ситуацію на ринку юридичних послуг Дніпропетровської області.

http://pravo.ua/article.php?id=100114502

Ми вітаємо наших колег з досягнутими результатами, дякуємо нашим клієнтам за можливість проявити свої професійні якості і сподіваємося, що в наступному році ми зможемо досягти ще ліпшого рівня.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: рейтинг Юридична практика Юридична фірма юридичні послуги