Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов виступив співдоповідачем семінару на тему: "Порядок реєстрації прав на нерухоме майно".

8 квітня 2014 р. керуючий партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери", глава Дніпропетровського відділення Асоціації правників України Євген Смирнов виступив співдоповідачем семінару на тему: "Порядок реєстрації прав на нерухоме майно", який проводився для членів Ліги студентів Асоціації правників України, на базі юридичного факультету Академії митної служби України.

На семінарі Євген Смирнов розповів початківцям юристам про загальний порядок реєстрації прав на нерухоме майно та про те, які необхідно для цього документи. Під час семінару Євген Смирнов звернув увагу учасників на первинну реєстрацію прав на нерухоме майно, яку здійснює спеціально створений орган - Реєстраційна служба при Головному управлінні юстиції, а також на роль нотаріусів, які з 2013 року також виконують функцію реєстраторів прав на нерухоме майно. 

Експертом семінару також виступив член Ради Дніпропетровського відділення Асоціації правників України, адвокат Ярослав Рябчий, який розповів про порядок ведення та доступ до Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно. 

Особливий інтерес у присутніх викликало питання про порядок внесення відміток обтяження права на нерухоме майно до Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно, що стало предметом для обговорення. 

Після закінчення семінару учасники поділилися своїми думками з приводу розглянутої теми, а також висловили бажання в майбутньому проводити аналогічні заходи з актуальних тем.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Смирнов семінар реєстрація