Керівники Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" взяли участь в роботі комісії з проведення 6-го (завершального) етапу конкурсу з відбору кандидатів для служби в патрульній поліції м. Дніпропетровська.

У період з 13 по 15 жовтня 2015 року партнери Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Микола Охрименко, Євген Смирнов і Сергій Тарасевич взяли участь в роботі комісій з відбору кандидатів для служби в новій патрульній поліції.

Вказані комісії працювали на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у рамках Програми по створенню Національної поліції України. Партнери Адвокатського об'єднання були запрошені для відбору кандидатів, як представники Громадської організації "Правозахисна справа", засновниками якої вони є.

Спочатку, на першому етапі, були прийняті заявки від більше ніж 8 тисяч тих, хто бажають пройти випробування по відбору на роботу в "нову" патрульну поліцію м. Дніпропетровська. Далі, після проходження різних тестувань і перевірок, здачі заліків по фізичній підготовці, претенденти були представлені для особистої співбесіди з членами комісії, які і приймали остаточне рішення про те, хто з кандидатів буде зарахований до груп для проходження двомісячного професійного навчання, що передує початку несення служби. В результаті було відібрано 1100 "нових" поліцейських, які після закінчення спеціального навчання, на початку грудня 2015 року почнуть здійснювати патрулювання міста Дніпропетровська.

Партнери Адвокатського об'єднання Євген Смирнов і Сергій Тарасевич також були запрошені для подальшого проведення ряду юридичних лекцій для поліцейських, на яких останнім будуть дані відповіді на питання, які виникнуть після того, як патрульні приступлять до несення служби на вулицях міста.

Автор: Смирнов Евгений Витальевич
Теги: Смирнов Тарасевич Охрименко Патрульна поліція