Адвокатським об'єднанням "Смирнов, Тарасевич та партнери" досягнуті домовленості про співпрацю з провідними адвокатськими та юридичними компаніями з Берліна (Німеччина) та Риги (Латвія).

Керуючий партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов обговорив з керівниками ряду німецьких адвокатських компаній і латвійських юридичних фірм можливості співпраці.

1 вересня 2014р. в Берліні керуючий партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов обговорив з керівниками ряду німецьких адвокатських компаній можливості співробітництва, спрямованого на надання громадянам України та українським юридичним особам послуг з реєстрації фірм, супроводу угод купівлі-продажу об'єктів комерційної та житлової нерухомості, бізнес-імміграції (у тому числі отриманні посвідки на проживання). 

4 вересня 2014 р. в Ризі, аналогічні переговори були проведені з латвійськими юридичними компаніями про перспективи пошуку в даній країні об'єктів, привабливих для інвестицій, а також отримання посвідки на проживання при реєстрації фірм в Латвії або представництв українських юридичних осіб в даній країні. 

В результаті проведених переговорів були досягнуті домовленості і узгоджені спільні заходи, спрямовані на консультування з правових питань та надання юридичних послуг українським інвесторам на території Німеччини та Латвії.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: бізнес-імміграція Смирнов Партнери