Євген Смирнов виступив модератором семінару "Особливості реєстрації підприємств. Реєстрація громадських та адвокатських об’єднань".

Партнери АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" взяли участь у семінарі на тему: "Особливості реєстрації підприємств. Реєстрація громадських та адвокатських об’єднань".

27 вересня 2013 р. в Торгово-промисловій палаті м. Дніпропетровська відбувся семінар на тему: "Особливості у реєстрації підприємств. Реєстрація громадських та адвокатських об’єднань".

Семінар організований Дніпропетровським відділенням праників України за підтримки Головного управління юстиції у Дніпропетровській області та за участі Ради адвокатів Дніпропетровської області.

Модератором семінару виступив Євген Смирнов, керуючий партнер Адвокатського об’єднання  "Смирнов, Тарасевич та партнери".

У семінарі взяли участь понад п’ятдесяти учасників, серед яких – представники юридичних фірм м. Дніпропетровська і Кривого Рогу, адвокати, нотаріуси та члени Ліги студентів АПУ.

Першим з доповіддю виступив Ярослав Рябчій, який досить детально зупинився на питаннях реформування реєстраційної служби. Після нього виступила Ірина Щавинська – державний реєстратор відділу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції. Вона розповіла про зміни у законодавстві щодо реєстрації підприємств.

Продовжила тему семінару нотаріус Дніпропетровського нотаріального округу Людмила Батова, яка дала оцінку законодавчим перспективам передачі функцій реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців нотаріату.

Завершив серію доповідей заступник Голови Ради адвокатів Дніпропетровської області, кандидат юридичних наук Сергій Лучко. Він доповів про особливості реєстрації адвокатських об’єднань. Тема викликала велику зацікавленість серед учасників і поклала початок активній дискусії.

В семінарі також взяли участь Сергій Тарасевич та Микола Охрименко – партнери Адвокатського об’єднання  "Смирнов, Тарасевич та партнери".

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Смирнов Семинар Партнеры адвокаты Рябчий регистрация Смирнов Тарасевич Охрименко Семинар Партнеры регистрация предприятий