У лютневому номері всеукраїнського видання "Юридична практика", який присвячений кримінальному праву та процесу, опублікована стаття старшого партнера Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергія Тарасевича.

Спеціально для лютневого випуску всеукраїнського видання "Юридична практика", присвяченого проблемним питанням кримінального права і процесу, який вийшов 02 лютого 2016 року за №5 (945), партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич написав статтю під назвою "З точки підозри ".

У своїй статті Сергій Тарасевич зазначив ряд проблемних аспектів проведення розслідування дорожньо-транспортних пригод, які призвели до загибелі людей. Використовуючи свій досвід захисника в кримінальному процесі, партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" розповів про те, як слідство може штучно затягувати пред'явлення підозри в таких справах, в результаті чого, у сторони захисту залишається дуже обмежена кількість часу на формування своєї правової позиції.

Такий стан речей, на думку Сергія Тарасевича, ставить сторону захисту у свідомо нерівні умови зі стороною обвинувачення. 

Автор: Тарасевич Сергей Валериевич
Теги: Тарасевич ДТП Юридична практика публікації кримінальне провадження