У спеціалізованих юридичних виданнях продовжують публікуватися статті адвокатів АО "Смирнов, Тарасевич та партнери".

В № 2 (130) профільної газети "Судовий вісник" від 24.02.2017 року опублікована стаття, присвячена проблемам підписання договорів оренди землі комунальної та державної власності. Автор розглядає ситуації, при яких посадові особи власників земельних ділянок протиправно відмовляють у продовженні договорів оренди, фактично руйнуючи бізнес-плани добросовісних орендаторів земельних ділянок.

У статті йдеться мова про ситуацію, при якій орендатору землі вдається ефективно використовувати земельну ділянку, а інколи й на законних підставах побудувати на ній об'єкт нерухомості, однак в подальшому, за деякими надуманими підставами, договір оренди не продовжується. В статті описані не лише проблеми, але й рекомендації захисту добросовісних орендаторів земельних ділянок.

В № 3 за березень 2017 року, в журналі "Український юрист" опублікована стаття "Посилення дисциплінарної відповідальності суддів наблизить реформування судової системи до європейських стандартів". У даній публікації розглядається зміна законодавства, що регулює дисциплінарну відповідальність за вчинення проступків з боку суддів. Автор акцентує увагу на зміні та удосконаленні підстав, з боку законодавця, для дисциплінарної відповідальності суддів.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Адвокатське об'єднання Судовий вісник публікації