Партнери Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євгеній Смирнов і Сергій Тарасевич взяли участь в роботі круглого столу на тему: "Напряму реформування експертної діяльності в Україні"

17 вересня 2015г. у м. Києві на базі Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, був проведений круглий стіл на тему:"Напряму реформування експертної діяльності в Україні", організатором якого виступила Асоціація незалежних судових експертів України.

У роботі круглого столу взяли участь партнери Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" Євгеній Смирнов і Сергій Тарасевич. Доповідачами цього заходу виступили судові експерти Круть А.В., Прохоров-Лукін Г.В., Дорошенко А.Ф. В ході роботи круглого столу, доповідачі розглянули наступні теми: "Загальні принципи реформування експертної діяльності в Україні"; "Рецензування експертних виведень"; "Практичні аспекти призначення судових експертиз". Крім того, між учасниками круглого столу, активно обговорювався проект Закону України "Про судову експертизу".

Також, під час роботи круглого столу було підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією "Асоціація незалежних судових експертівУкраїни" і Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація адвокатів України".

Автор: Тарасевич Сергей Валериевич
Теги: Тарасевич Смирнов Экспертиза круглый стол