Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" успішно захистило інтереси Клієнта під час судового розгляду справи про стягнення суми боргу та штрафу за неіснуючим зовнішньоекономічним договором

Адвокатське об'єднання виступило в якості представника бразильської приватної компанії, яка є частиною міжнародної корпорації, заснованої у США - одного з найбільших у світі інвесторів в галузі харчового виробництва.

Товариство з обмеженою відповідальністю, зареєстроване в Україні, звернулося до Господарського суду Запорізької області із позовом до бразильської компанії про стягнення суми заборгованості та штрафних санкцій за договором. В ході розгляду справи було встановлено, що такий договір між підприємствами взагалі не укладався, а валютні кошти, що складають суму оспорюваної заборгованості, перейшли до рук невідомих осіб внаслідок вчинення ними шахрайських дій. У суді адвокатом АО "Смирнов, Тарасевич і партнери" Охрименком М.І. були надані всі необхідні докази на підтвердження цього факту, в тому числі здобуті шляхом направлення запитів до установ інших держав.

На підставі зібраних матеріалів суд відмовив у задоволенні позову в повному обсязі.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: