Груба помилка поліції загрожувала Клієнту Адвокатського об'єднання бути двічі притягненим до адміністративної відповідальності за порушення, яких він не вчиняв

Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" успішно захистило інтереси Клієнта в суді, який двічі незаконно притягався до відповідальності за адміністративні правопорушення, здійснені іншою невстановленою особою.

На Клієнта Адвокатського об'єднання був складений протокол про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ст.130 КУпАП, про існування якого йому стало відомо після його направлення до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська.

В ході судового розгляду стало відомо, що невстановлена особа скористалася водійським посвідченням, викраденим у Клієнта Адвокатського об'єднання декількома місяцями раніше, і після здійснення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 130 КУпАП, представилася Клієнтом Адвокатського jб'єднання.

Партнером Адвокатського об'єднання адвокатом Тарасевичем Сергієм було здійснено захист Клієнта в суді, внаслідок чого справа про адміністративне правопорушення була закрита, у зв'язку з відсутністю в діях Клієнта події і складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст.130 КУоАП.

Також, в ході вище вказаного судового розгляду Клієнтом Адвокатського об'єднання було отримано поштою постанову, складену співробітниками Національної поліції про його притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачене статтею 126 КУпАП, яке було вчинене невідомою особою того ж дня, що і вищевикладене адміністративне правопорушення.

Адвокатом Тарасевичем Сергієм в інтересах Клієнта був поданий адміністративний позов до інспектора патрульної поліції, яким було винесено незаконну постанову. В результаті його розгляду, незаконна постанова про притягнення Клієнта Адвокатського об'єднання до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 126 КУаАП також була скасована.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич адвокаты судьи адмінвідповідальність