Старші партнери Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов та Микола Охрименко взяли участь в XI щорічному юридичному форумі "Розвиток ринку юридичних послуг – 2015 р".

27 лютого 2015 в м. Києві в готелі InterContinental Kyiv відбувся щорічний міжнародний юридичний форум "Розвиток ринку юридичних послуг – 2015 р.", організований ВГО "Асоціація правників України", в якому взяли участь старші партнери Адвокатського об'єднання Євген Смирнов і Микола Охрименко.

Даний захід об'єднав 145 учасників, серед яких були керівники та представники великих юридичних компаній, адвокатських об'єднань та правників з України, Великобританії, Росії та Білорусії. Крім відомих представників юридичних фірм, в якості доповідачів, у роботі форуму взяли участь: Олексій Резніков - заступник голови місцевої ради - секретар Київської міської ради, Олексій Філатов - заступник Голови Адміністрації Президента, Сергій Козьяков - Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а також Вікторія Пташник - народний депутат України та інші. Головними питаннями обговорення на форумі були: епоха реформаторства: суди, адвокатура, юридичний бізнес; революція партнерства; мотивація та інновація: управління юридичною фірмою в кризовий час.

З більш детальною інформацією про проведений форум можна ознайомитись за посиланням - http://jurliga.ligazakon.ua/news/2015/3/4/125177.htm

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Смирнов Охрименко Юридична компанія юридичні послуги юридичний форум юридичний бізнес Юридична фірма