Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" виступило генеральним партнером V Щорічного осіннього форуму Асоціації адвокатів України "Адвокатура України. Київські дзвони".

18 вересня 2015г. у конференц-залі готелю "Русь" (м. Київ) відбувся V Щорічний осінній форум "Адвокатура України. Київські дзвони", організатором якого виступила Асоціація адвокатів України, а одним з генеральних партнерів Адвокатське об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери".

Форум об'єднав більше 150 учасників, серед яких були частно практикуючі адвокати і юристи, представники адвокатських об'єднань і юридичних фірм з усіх регіонів України. Цей захід був спрямований на обговорення формування стратегій розвитку юридичного бізнесу, способів залучення нових клієнтів, маркетингу і PR юридичних послуг, а також на нові ресурси і можливості для адвокатів.

Старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич і партнери" Сергій Тарасевич виступив модератором першої пленарної сесії "Розвиток юридичного бізнесу або довгий шлях до Клієнта", під час якої учасники обговорили питання просування юридичного бізнесу, складові репутації юридичного бізнесу, а також поєднання корпоративних і персональних цінностей для стійкого розвитку бізнесу. Доповідачами і модераторами форуму були керівник адвокатських об'єднань і юридичних компаній, а також керівники фірм за поданням послуг маркетингу і PR.

В ході роботи цього форуму було проведено ще 3 сесії на теми: "маркетингові інструменти і як вони працюють"; "організація адвокатської діяльності - невикористані ресурси і можливості"; "нове в роботі сучасного адвоката - йдемо в ногу з часом або працюємо по-старому". Особливу увагу серед учасників форуму викликала тема "Медиация в адвокатській діяльності", про яку розповідав Йозеф Вайксельбаум - Віце-президент Австрійської федерації палати адвокатів.

Під час жвавої дискусії, яка виникала між учасниками форуму, також обговорювалися питання відносно маркетингових інструментів, організації адвокатської діяльності, нових можливостей сучасного адвоката, world - class сервісу в юридичній компанії, технологій тайм-менеджмента, техніка розрахунку вартості юридичних послуг, ключові чинники при виборі партнера в юридичному бізнесі, використання cloud (мережевий) сервісу в діяльність адвокат, медиация в адвокатський діяльність, використання escrow послуга і інший не менш актуальний питання.

Детальніше про результати проведення цього заходу, можна ознайомиться по посиланнях - http://www.uaa.org.ua/previous - events/4492/, http://pravo.ua/news.php?id=0049989

Автор: Тарасевич Сергей Валериевич
Теги: юридичний форум юридичний бізнес Партнери медіація юридичні послуги Юридична фірма Юридична компанія