Старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич провів майстер-клас на тему "Правова модель поведінки при ДТП".

7 лютого 2014 р. у Дніпропетровську на юридичному факультеті Академії митної служби України було проведено майстер-клас на тему "Правова модель поведінки при ДТП" для студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів м. Дніпропетровська, а також для молодих юристів.

Тренером майстер-класу виступив старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери", адвокат Сергій Тарасевич, який має великий юридичний досвід супроводження справ, пов'язаних з ДТП.

 Адвокат  С. Тарасевич порушив питання правового характеру, які можуть виникнути при ДТП. У ході майстер-класу обговорювалися ситуації, пов'язані з фіксацією ДТП, з розглядом адміністративних протоколів у суді, з розслідуванням кримінальних справ, з відшкодуванням матеріальної та моральної шкоди.

До того ж, С. Тарасевич роз'яснив важливу роль адвоката при розгляді в суді справ, пов'язаних з ДТП, а саме: про визначення і вибір правильної правової позиції, направленої на представництво і захист інтересів однієї зі сторін - учасників події. Дане питання викликало найбільший інтерес в учасників тренінгу.

 За результатами проведеного майстер-класу кожен з учасників мав можливість отримати відповідь  на ті  питання, які його цікавили.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич адвокати семінар круглий стіл