Старший партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич взяв участь у I Всеукраїнській конференції з кримінального права та процесу, яка була організована Асоціацією правників України за підтримки Ради Європи спільно з Національною асоціацією Адвокатів України.

14.11.2014 року старший партнер адвокатського об'єднання Сергій Тарасевич взяв участь у I Всеукраїнській конференції з кримінального права та процесу, яка проходила в готелі "Fairmont Grand Hotel Kyiv" в м. Києві.

Даний захід зібрав понад 100 учасників - представників юридичних компаній України, суддів, прокурорів та адвокатів, які спеціалізуються в кримінально-правовій юрисдикції. 

 У ході цікавої дискусії учасники конференції обговорили цілу низку найактуальніших питань, що стосуються тематики конференції, зокрема актуальні тенденції, пов'язані з винесенням судами виправдальних вироків, особливостями збору доказів стороною захисту в умовах фактичної відсутності змагальності процесу, практикою Європейського суду з прав людини при обмеженні права на свободу та особисту недоторканість. Представники провідних юридичних фірм України розповіли про тактику використання нестандартних клопотань стороною захисту.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич кримінальне провадження Юридична фірма Юридична компанія конференція