Старший партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партери" взяв участь у тематичних програмах 51 телевізійного каналу, присвячених обговоренню проблем децентралізації влади та протидії корупції.

23 та 25 вересня 2014 р. в прямому ефірі 51 телевізійного каналу Старший партнер Сергій Тарасевич взяв участь в інформаційній програмі "Наживо", яка була присвячена обговоренню актуальних питань реформування держави.

23 вересня в телевізійній студії разом із Сергієм Тарасевичем в обговоренні теми "Централізована децентралізація" взяли участь перший заступник міського голови Вадим Шебанов і голова громадської організації "Нова нація" Сергій Карноза. 

25 вересня, у прямому ефірі програми, присвяченій боротьбі з корупцією, одним з основних опонентів Сергія Тарасевича виступив начальник відділу по боротьбі з корупцією УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області Максим Ранчуков. Одним з питань, що обговорювалися в ході телевізійної програми, було просування існуючих законодавчих ініціатив, спрямованих на протидію корупції.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич прямий ефір боротьба з корупцією