Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Євген Смирнов виступив співдоповідачем на семінарі для бухгалтерів клубу "Меркурій".

15 жовтня 2014 р. в культурно-діловому центрі "Менора", м. Дніпропетровська відбувся великий квартальний семінар для бухгалтерів клубу "Меркурій", в рамках проведення якого з доповіддю виступив керуючий партнер Євген Смирнов.

У роботі семінару, проведеного в залі "Сінай" культурно-ділового центру "Менора", взяло участь 250 учасників, серед яких були головні бухгалтери, фінансові директори та керівники підприємств Дніпропетровської області. 

Основним доповідачем семінару виступила Ганна Бикова - керівник Київської редакції бухгалтерського тижневика "Дебет-Кредит", автор багатьох статей, податковий консультант-практик з досвідом роботи на посаді головного бухгалтера, лектор за темами бухгалтерського та податкового обліку, тренер курсу "Податки" за програмою CAP-CIPA, яка розповіла про останні зміни в Податковому кодексі України, бухгалтерському та податковому обліку, а також про питання квартальної звітності, податки на прибуток та ПДВ. 

В ході свого виступу Євген Смирнов розповів учасникам семінару про особливості проведення перевірок на підприємствах з урахуванням Закону України "Про внесення змін до Закону України Про Державний бюджет України" від 31. 07. 2014 р. і введеного ним мораторію на проведення перевірок, а також про особливості адміністрування військового збору, оподаткування та виплати дивідендів в контексті постанови Національного банку України № 591 від 22. 09. 2014 р. за яким банкам тимчасово заборонено здійснювати операції з виплати дивідендів іноземному інвестору.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Смирнов семінар податки посадові особи