Старший партнер Адвокатського об`єднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич виступив в ролі співдоповідача на круглому столі, який був присвячений ключовим положенням проекту змін до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

18 березня 2016 року, в готелі "Жовтневий" в м.Дніпропетровську, Асоціація юристів України та Проект Європейського Союзу "Підтримка реформ в сфері юстиції в Україні" провели круглий стіл, де було презентовано ключові положення проекту змін до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

Старший партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергій Тарасевич взяв участь в роботі круглого столу в якості співдоповідача та поділився своїми поглядами на переваги та недоліки нового законопроекту.

В рамках заходу були обговорені такі питання як доступ до професії адвоката, виключне право на представництво в судах, дисциплінарна відповідальність та адвокатське самоврядування. Під час презентації були розглянуті положення законопроекту, які потребують змін.

Крім партнера АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Сергія Тарасевича, в роботі заходу взяли участь: Президент Асоціації правників України, Денис Бугай; експерт проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» Рітіс Йокубаускас; директор Координаційного центру з надання правової допомоги Міністерства юстиції України Андрій Вишневський та більше п`ятдесяти адвокатів Дніпропетровської області.

Автор: Тарасевич Сергій Валерійович
Теги: Тарасевич круглий стіл адвокати закон