Партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Микола Охрименко прийняв участь в роботі круглого столу, присвяченого проблемним питанням розгляду адміністративних справ за участю органів державної виконавчої служби.

22 вересня 2016 року, в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду пройшов круглий стіл, в ході роботи якого були обговорені проблемні питання судової практики зі спорів з приводу забезпечення юстиції у сфері виконавчої служби та виконавчого провадження. Одним з учасників круглого столу виступив партнер АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" Микола Охрименко.

В роботі круглого столу прийняли участь судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду, Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, представники Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області та провідні адвокати Дніпропетровщини.

В ході роботи круглого столу обговорювалися  актуальні питання розгляду і вирішення адміністративних справ за участю органів Державної виконавчої служби, основні положення нового Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та проблемні аспекти застосування рішень Європейського суду з прав людини у справах за участю органів державної виконавчої служби.

Під час зустрічі, організатори круглого столу висловили надію, шо обговорення такої актуальної теми сприятиме вирішенню питань, які турбують своєю невизначеністю і суперечливістю.

Автор: Охрименко Микола Ігорович
Теги: Охрименко круглий стіл судді