Адвокатське обєднання "Смирнов, Тарасевич та партнери" в числі лідерів двох номінацій рейтингу "ТОП-100" Союзу Національних бізнес-рейтингів.

Союз Національних бізнес-рейтингів був створений як інформаційно-аналітичне структурне обєднання Оргомітетів Національних бізнес-рейтингів 6 країн Євразії, а саме Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Узбекістану та України.

Щорічно, Союз НБР проводить загальнодержавне фінансово-економічний аналіз діяльності пдприємств всіх країн-учасниць. За 12 рокув незалежного та прозорого ранжування Союзом НБР було нагороджено близько 16 тисяч компаній по всій Євразії (http://nbr.com.ua/).

В результаті статистичного ранжування субєктів господарювання, спеціалістами Оргомітету НБР в Україні, у цьому році були складані рейтингові списки, до яких потрапили підприємства, що досягли високих результатів у різних галузях господарської діяльності в Україні. АО "Смирнов, Тарасевич та партнери" отримало 11 місце у рейтингу "ТОП-100" серед підприємств України у номінації "інвестиційна привабливість" та 2 місце серед підприємств Дніпропетровскої області у номінаціі "Показники ефективності використання ресурсів".

За словами представників Союзу НБР, метою існування даної структури є обєднання усіх лідерів різних галузей господарювання, які прагнуть до успіху та ведуть свою країну до процвітання.

Автор: Смирнов Євген Віталійович
Теги: Адвокатське об'єднання юридичний бізнес